Asinsaari Break Camp 2024

Palaamme jo kuudetta kertaa Asinsaaren breikkileirille 17-19. heinäkuuta 2024!

Viime vuoden leirivideo!

Leirillä harjoitellaan hip-hop elementtejä kuten breikkiä, dj-, räp- ja graffititaitoja. Käymme myös uimassa ja saunomassa sekä jamittelemme ja paistamme tietysti lettuja asinsaaren kauniissa ympäristössä!

Leirillä paistetaan mm. lettuja!

Tänä vuonna leirin ohjelma on kolmen päivän ja kahden yön pituinen! Leiri alkaa keskiviikkona 19.7 klo 08.00 ja loppuu perjantaina klo 16.00.

Leirialueella on mökkejä joissa osallistujat voivat leiriytyä. Yhdessä mökissä on 2 huonetta ja yhteen huoneeseen mahtuu yleensä 3-4 oppilasta.

HUOM. Osa leiripaikalla nukkuvista oppilaista nukkuu siis siskonpedissä, 2 vierekkäin kahden hengen sängyssä. Tähän nuoremmat ja kaverukset pystyvät. Ymmärrämme kuitenkin, että osalle voi olla vähän ahdasta. Täytämme siis mökkipaikat ilmoittautumisten mukaan ja ikää arvioiden. Sitten kun mökeistä ei löydy enää paikkoja, jos leirin tunneille vielä mahtuu, voimme alkaa tarjoamaan myös paikkoja teltoista. Hätätapauksessa sateen sattuessa telttailijat voivat myös nukkua tanssisalissa. Voit nyt ilmoittautua myös suoraan telttapaikkaan. Leiripaikalla on teltta-alustoja ja joitain telttoja. Toivottavasti sinulla on kuitenkin oma teltta.

Leirin sääntöjä käydään läpi ensimmäisenä aamuna

Leirimaksu on 185 € ja siihen kuuluu

  • ruokailut (aamupala, lounas, välipalat, illallinen, iltapala ja makkarat ja letut),
  • yöpyminen,
  • kaikki työpajat

T-PAITA on tänä vuonna 15€ lisämaksulla tilattavissa. Voit myös tulla leirille viime vuoden paidan kanssa, tai missä vaan breikkivaatteissa. Tilaa paita ilmoittautumislomakkeessa.

Leirimaksu laskutetaan ennen leiriä ja pitää olla maksettu ennen leirin alkua!

Leiri on voittoa tavoittelematon Street Culture Club ry:n järjestämä nuorisoleiri.

OPETTAJAT

Tänä vuonna opettajat saamme Helsinkiläisestä Floorphilia ryhmästä! Tässä huipputalenttimme esittelyt!

ROMAN “TINO” TNOVSKYI

Roman Tnovskyi aka bboy TiNo on Ukrainasta kotoisin ja on tanssinut vuodesta 2004, hän edustaa Floorphilia crewiä, Suomesta. 

Tino kuvailee tyyliään räjähtäväksi, musikaaliseksi, dynaamiseksi, vahvaksi ja älykkääksi liikkeiden yhdistelmäksi.

Tinon kisasaavutuksia:

   Finalist and Judge of the «Red Bull BC One» 2010 festival in the nomination «City vs City» (Kiev), finalist of the 2013 and 2014 «Burn Battle School» festival, organizer and presenter  «From the street» Ukraine (Poltava) 2008, also working as part of the gratest show ballet in Ukraine “Action Street” and Estonia “Dance Factory”, organized and was the host of the «Feel the Beat» festival Turkey,Antalya 2018, champion at the  Estonian Championship 2022 “Break State”, 2nd place at the “Break SM” Finland, finalist at the “Loop the Break” 2023 Helsinki,Finland, 3d place at the “United Jam” Esbjorg, Denmark 2024 

Tinolla on kokemusta niin kisoista, teatterista kuten myös lasten opettamisesta Helsingin Tanssiopistolla ja muissa kouluissa.

KIMMO “HAIKU” KORPELA

Kimmo “Haiku” Korpela on tanssinut breikkiä vuodesta 1999 alkaen. Hänen saavutuksiinsa kuuluvat mm. lukuisat suomenmestaruudet, Pohjois-Euroopan mestaruus sekä kilpaileminen Suomen maajoukkueen edustajana MM- ja EM-kisoissa. 

Kimmo on opettanut breikkiä kaiken ikäisille oppilaille yli 20 vuoden ajan, sekä työskennellyt tanssijana, näyttelijänä ja koreografina useissa teatteri- ja tv -produktioissa. Opettajana hän on monipuolinen, kattaen kaikki breikin osa-alueet sekä lajin historian, musiikin ja kulttuurin. Oppilaat hän kohtaa yksilöinä ja painottaa tunneillaan tekniikan & ilmaisun ohella myös leikkisyyttä, sekä jokaisen omalle keholle sopivan liikekielen löytämistä.

ILMOITTAUTUMINEN

Leiriläisiltä toivotaan vähintään 9 vuoden ikää sekä reipasta mieltä. Nuoremmatkin oppilaat voivat osallistua leirille, mutta he voivat tarvita vanhempiensa tukea leirin aikana. Tämä riippuu kuitenkin oppilaasta. Oppilaan vanhemmat voivat ottaa yhteyttä järjestäjiin ja voimme keskustella kuinka osallistuminen järjestetään. Esim yöpyminen ei ole pakollista.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella 31.5 mennessä:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfs_G1yZ4mt_S_F0oHqYkabetS9AqpSKtNNfIkzpfUPjJHzKw/viewform?usp=sf_link

Laita meille sähköpostilla lisäkysymykset: scclappeenranta (ät) gmail.com 

Ennen kuin täytät lomakkeet, huomaa että tarvitset sen täyttöä varten seuraavia tietoja:

  • Osallistujan nimi, ikä, paitakoko (jos sen tilaa), ruokavalio + allergiat ja tarvittaessa tietoja lääkityksestä
  • Huoltajan/huoltajien tiedot ja puhelinnumerot
  • Sähköpostiosoite johon lasku lähetetään

Huomaathan, että paita tilataan tänä vuonna erikseen (15€), eikä se ole leiriläiselle pakollinen. Näin voimme käyttää edellisvuoden paitoja ja säästämme myös luontoa.