Asinsaari Break Camp 2022

Kiitos leiriläisille 2023! Tällä sivulla on 2023 vuoden leiritietoja. Tässä video leiriltä muistoksi:

//////////////////////////////////

Palaamme neljättä kertaa Asinsaaren breikkileirille 20-22. heinäkuuta 2022! Leirillä harjoitellaan hip-hop elementtejä kuten breikkiä, dj-, räp ja graffititaitoja. Käymme myös uimassa ja saunomassa sekä jamittelemme ja paistamme tietysti illalla lettuja.

LEIRIN SISÄLTÖ

Tänä vuonna leiri on kolmen päivän ja kahden yön pituinen! Leirimaksu on 95 € ja siihen kuuluu ruokailut, yöpyminen, työpajat sekä paita. Maksu laskutetaan ennen leiriä ja palautetaan sairastapauksissa. Leiri kestää keskiviikko 20.7 aamusta perjantai 22.7 iltaan asti. Leirialueella on mökkejä joissa osallistujat leiriytyvät. Leirin kustannuksiin osallistuu myös Street Culture Club ry sekä leiriä tukeva Suomen Kulttuurirahasto. Leiri ei siis ole kaupallinen vaan voittoa tavoittelematon.

HUOM. Seuraamme tarkkaan koronatiedotteita. Jos koronarajoitukset tai suositukset kehottavat välttämään alle 50 hkl tapahtumia leirin ajankohtana, leiri peruutetaan. Peruuntumisen myötä rahat palautetaan leiriläisille. Epäilemme, että tämä olisi kuitenkin vuonna 2022 erittäin epätodennäköistä.

OPETTAJIEN ESITTELY

Breikin 1. ope: Bboy PoeOne, Style Elements Crew / WORLD

PoeOne on yksi maailman legendaarisimmista breikin opettajista ja harjoittajista. Hän on opettanut breikkiä jo vuosikymmeniä ja voittanut niin kilpailuja kuin myös tanssija- ja pioneeripalkintoja. Hän on asunut eri puolilla maailmaa, mutta nykyään hän asuu Australiassa. Tänä kesänä hän tulee Euroopan kiertueelle ja olemme saaneet hänet pysähtymään Asinsaaressa!

PoeOne lähetti tiedotteen työpajansa sisällöstä: “ Name of workshop is “Keys” Description: An exploration of creative concepts, music and ideas that will help you transform, challenge yourself and create new ways for you to continuously keep growing in your development and dance.  “

Breikin 2. opettaja: Tanja “Kid-T” Kuurola

Tanja kuurola on vuoden 2021 BreakSM naisten suomen mestari ja osallistui 2021 breikin MM kisoihin Ranskassa!

Graffiti opettaja: Timo “Outsa” Outinen, Lappeenranta

Timo Outinen on pitänyt graffiti työpajoja mm. Lappeenrannan Monarilla.

-RÄP opettaja – Lisätään lähempänä

ILMOITTAUTUMINEN

Leiriläisiltä toivotaan vähintään 9 vuoden ikää sekä reipasta mieltä. Nuoremmatkin oppilaat voivat osallistua leirille, mutta he voivat tarvita vanhempiensa tukea leirin aikana. Vanhemmat voivat ottaa yhteyttä järjestäjiin ja voimme keskustella kuinka osallistuminen järjestetään.

Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia scclappeenranta (ät) gmail.com osoitteeseen mielellään 31.5 mennessä seuraavalla sisällöllä:

 • Osallistujan nimi
 • Ikä
 • Ruokavalio / Allergiat ja oleelliset lääkitykset turvallisuutta ajatellen
 • Paidan koko
  • lasten kokoon 140, 128, 116, 104, 152, 164, 92, 98
  • Aikuisten koot S/M/L/XXL
  • Naisten koot S/M/L/XXL
  • Huoltajan puhelinnumero ja sähköpostilaskutusosoite

Henkilökohtaiset tiedot pysyvät vain leirin järjestäjillä. Leirillä on leirivakuutus ja useita aikuisia sekä nuoria leirin vetäjiä. Uintipaikalla on aina valvoja.

Lasku 95€ lähetetään leiriläisten ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen heinäkuun alussa, ja maksuaikaa on kaksi viikkoa.

Aiempien vuosien leirivideot näkyvät tässä:

Vuoden 2020 leirivideo,
ja vuoden 2019 leirivideo.

Kysy lisää soittamalla meille:
Hiski Hämäläinen 0503551145 tai Jyri Poikonen 040 0566251